Cautare

63169 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (6.11 secunde)
Judecatorii Curtii Constitutionale in pragul colapsului. ... Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Activitatea de audit financiar aduce profituri insemnate si este un domeniu in plina ascensiune. ... Firmele de audit financiar sunt in plina dezvoltare si constituie un domeniu de activitate necesar in conditiile concurentei din piata dintre firme.
nu voi pleca din partid si acolo unde va candida Nastase voi candida si eu, mai putin la functia de presedinte, care este istoric rezervata pentru presedintele fost si viitor, Ion Iliescu.
In fine, Victor Ponta a revenit asupra unei decizii ce putea fi fatala pentru USL. ... Cat mai putin politizata. ... Este bine ca s-a intamplat asa. ... Si, in fine, ce sarcina isi va lua pe umeri PNL?
Este, se vede bine, pohta ce-a pohtit-o basescu. ... Cuiva cu radacini in Romania, poate si cu bani romanesti, nu foarte albi, si nici foarte multi, instalat prin SUA sau Canada.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Cei peste 21.000 de pagubiti in dosarul FNI vor primi de la stat circa 113,2 milioane de euro, suma care trebuie actualizata conform indicelui de inflatie din luna in care se face plata.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Gigi Becali, condamnat la trei ani cu executare in dosarul "Valiza" Magistratii completului de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat recursul dosarului "Valiza" au decis, marti, dupa 5 ore de deliberari, condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare.
Incompetentii populisti, in goana disperata dupa voturi Am observat in ultimul timp cateva miscari concertate ale Puterii menite a mai salva ceva din aparente si a pastra PDL la guvernare si dupa alegerile de anul viitor.
Politicieni - parlamentari, primari, consilieri, ministri - ajunsi in functii inalte jura pretios, cu mina pe Biblie, ca o vor respecta. Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Cu o anumita dezamagire am citit in presa nationala a sfirsitului saptaminii trecute despre investigatia unui cotidian care dezvaluia ca actualul presedinte al tarii, Traian Basescu, si-a luat, pe vremea cind era primar general, o vila nationalizata in buricul capitalei, pe o suma de cel putin zece ori mai mica decit pretul real.
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
Intre timp, romanii s-au desteptat si s-au constituit in grupuri pe internet, luptand uniti impotriva bancilor.
Eu sper ca Ministerul Justitiei sa faca posibil ca situatia din penitenciare, cea reala, sa fie cunoscuta, pentru ca sunt oameni condamnati care sunt in inchisori si executa pedepse de un numar de ani, dar nu sunt condamnati la moarte.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Nastase a sustinut ca nu el este cel care trebuie sa demisioneze, ci presedintele Basescu, care este singurul om din Romania care are imunitate absoluta si care nu poate fi tras la raspundere nici daca sofeaza baut si accidenteaza pe cineva.
Potrivit presedintelui Fondului Proprietatea, in cursul lui februarie aceste titluri vor fi disponibile prin reteaua unitatilor CEC. Responsabilul mai sustine ca pana la sfarsitul primelor sase luni ale acestui an fostii proprietari vor putea sa-si vanda titlurile pe Bursa.
google-analytics.com